Screenshot 2022 09 30 at 11 29 35
Webp net resizeimage 7 scaled
IMG 8756

Om os

Kontakt

 • Email
  billet@blaagaardteater.dk
Webp net resizeimage 7 scaled

Dit besøg

 • Bar og billetkontor

  Vores bar og billetkontor åbner en time inden forestillingsstart. Henvendelser udenfor åbningstid besvares på billet@blaagaardteater.dk mandag, onsdag og fredag. For personer med handicap kan der benyttes rampe til både vores foyer og ind til salen. Kontakt venligst personalet ved ankomst eller skriv til billet@blaagaardteater.dk. Samme mail kan benyttes, hvis man ønsker en billet til sin ledsager. Vi beklager meget, at vi ikke kan tilbyde et handicaptoilet.

  MG 7096 copy re
 • Blaagaard Teater

  Hvorfor Blaagaard Teater?

  Man kan mærke verden lige her på Nørrebro - og man kan mærke verdens dynamik og drama lige udenfor vinduet. Bydelens gader, ansigter og stemmer - de er alle fascinerende og forskellige. Det er nutidens stemmer, der former fremtiden. 

  Nu præsenterer vi et nyt kapitel for vores elskede teater. Et kapitel der afspejler det teater vi er i dag og gerne vil være i fremtiden. Vi skifter navn til Blaagaard Teater. Et transformativt teater, der med fiktionens virkemidler præsenterer autentiske fortællinger. Med andre ord: Vi vil gerne skabe oplevelser man kan huske og mærke. Bygningen på Norrebrogade 37 har gennem tiden huset forskellige teatre. I 1912 blev Nørrebro Biograftheater opført, i 1980 overtog Københavneren bygningen, i 1995 var det Kaleidoskop, der i 2009 gav bygningen videre til Teater Grob. Teatrets nye navn trækker tråde helt tilbage til 1700-tallet, hvor Blågård Slot blev opført på Nørrebro med blå tegl på taget, deraf navnet. I løbet af de næste mange år var slottet blandt andet et fristed for landets kongelige, en klædedefabrik, et lærerseminarium og et teater, indtil bygningen brændte i 1833. Omridset af det gamle teater er stadigt tydeligt at se i vores baggård. Blaagaard Teater står altså både på et historisk- og et scenekunstnerisk fundament og sætter fra 2022 scenen for den historie, vi skriver lige nu.

  Rigtig god fornøjelse på Blaagaard Teater!
  Sargun Oshana

  Tidligere teaterdirektør 

  MH020314

Medarbejdere

Forhuspersonale
 • Ewin Akkurt, Julius Sander Knudsen, Tanja Møller Jensen, Joachim Ballegaard, Line Nilsson & Mustafa Al-Sayegh
Bogholder
 • Susanna C. Iversen
 • Bestyrelse

  Blaagaard Teater er et lille storbyteater med et årligt driftstilskud fra Københavns Kommunes Kulturudvalg.

  Jørgen Ramskov forperson (direktør, Producentforeningen)
  Emma Holten (kønspolitisk konsulent)
  Martin H.-H. Bender (direktør, VisitSydsjælland & Møn)
  Lars L. Nielsen (direktør, NielsenNetwork)
  Nastja Arcel (skuespiller)
  Morten Westergaard (kommunikationschef, Industriens Pension)
  May el-Toukhy (filminstruktør)

Skoler og unge

MHPP0809
MHPP0809

Teaterbilletter

Kom i teatret til kun 45 kr. pr. person, hvis I er flere end 6 personer, der går sammen. Læs mere om skolebilletter her. Book via billet@blaagaardteater.dk .